Klasblogs & foto’s

Info

Klasblogs zijn kleine webruimtes waar leerkrachten verslagen van klasactiviteiten kunnen posten. Meestal bestaat een blog uit verschillende korte nieuwsberichtjes met een geschikte foto erbij. Onze leerkrachten engageren zich om regelmatig dergelijk berichtje te posten, zo blijft u steeds op de hoogte van de leuke momenten dat uw kind op school beleeft.

Foto’s zijn webruimtes waar leerkrachten meerdere foto’s van activiteiten kunnen posten.

-klik op het wereldbolletje onder de afbeelding om naar de blog te gaan
-Klik op het schakeltje om naar de foto’s te gaan

We houden rekening met privacy!

Sinds de intrede van de GDPR hebben we de werking van onze site aangepast. Onze site bevatte in het verleden gerichte foto’s waarop sommige leerlingen herkenbaar waren. Volgens een eerdere bevraging kon niet iedereen dit appreciëren. Voor foto’s dienen we voortaan de benodigde toestemmingen te hebben alvorens we deze mogen publiceren. Heb je toch een opmerking over een foto? Laat het ons weten.

Waar zijn alle voorgaande foto’s?

We hebben besloten alle voorgaande foto’s niet meer te publiceren en met een schone lei opnieuw te beginnen. Enkel leerlingen die toestemming hebben om op de foto te staan en gepubliceerd mogen worden, zullen online komen te staan.

Algemene activiteiten

Algemene activiteiten Sint-Jozefsschool