Oudercomité

Wie zijn we? Wat doen we? Wat willen we?

Wij zijn als oudercomité een enthousiaste groep ouders, die willen mee denken en doen om de school, samen met de directie en de lerarenploeg, verder uit te bouwen tot een school waar elke schooldag meer dan 500 leerlingen, meer dan 35 leerkrachten en zovele ouders graag samen zijn.

Wij zijn ook altijd op zoek naar ouders die samen met ons allen, elke dag opnieuw, van de Sint-Jozefsschool een bruisende, levende school willen maken.  Wil jij hieraan meewerken of wil je ons iets vertellen, laat je zeker niet tegenhouden. Alle ideeën zijn van harte welkom!

Spreek ons zeker aan bij de schoolpoort of via e-mail. Vul hiervoor het contactformulier in, onderaan deze pagina!

Tot binnenkort,
Het oudercomité

Verslagen van het oudercomité

De verslagen van het oudercomité worden steeds op deze website gepost. U kan de verslagen downloaden onder het tabblad ‘Over’ – ‘Oudercomité’ – ‘Verslagen’ of klik HIER.

Contacteer het oudercomité