• Start vrije inschrijvingen

De vrije inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 zullen van start gaan op dinsdag 1 juni 2021 om 09.00 uur. Gelieve via deze link te registreren. Bij de vrije inschrijvingen is het principe dat wie zich eerst aandient ook eerst bediend wordt. Met e-mails die verzonden worden vóór de start van de vrije inschrijving zal echter geen rekening worden gehouden!

• 12 mei = STRAPDAG
  • Wafelverkoop Sint-Jozef
    Zie mailtje over de wafel- en koekjesverkoop voor meer info.
    De opbrengst gaat naar de speelplaats! 🤸
    Alvast bedankt voor jullie steun!
    Smakelijk! 😋 🧇
  • 15 april 2021: secretaressedag

• Vrolijk Pasen!
    Na de voorbije hectische weken wensen we jullie allemaal een deugddoende paasvakantie!

• De basketbalring!
    Hier is hij dan: naar een idee van de leerlingenraad, dankzij financiële steun van het oudercomité, in elkaar gepuzzeld door de helpende handen van de leerlingen, onder toeziend oog van onze handige klusjesman… de BASKETBALRING!
  • Maandag 8 maart 2021
    Maandag 8/03/2021 hebben wij een dagje verlof en is de school gesloten.
    Er is GEEN opvang voorzien.
  • Zelf een spel maken
  • Aanmelden en inschrijven voor 2021-2022
    Meer info via deze folder: Naar school in Grimbergen
  • Carnaval op school

De week voor de krokusvakantie is traditioneel de week van Carnaval … Door corona zag het er nu wat anders, maar geniet hier even mee van de superfijne, knotsgekke en creatieve week.