• Vrolijk Pasen!
    Na de voorbije hectische weken wensen we jullie allemaal een deugddoende paasvakantie!

• De basketbalring!
    Hier is hij dan: naar een idee van de leerlingenraad, dankzij financiële steun van het oudercomité, in elkaar gepuzzeld door de helpende handen van de leerlingen, onder toeziend oog van onze handige klusjesman… de BASKETBALRING!
  • Maandag 8 maart 2021
    Maandag 8/03/2021 hebben wij een dagje verlof en is de school gesloten.
    Er is GEEN opvang voorzien.
  • Zelf een spel maken
  • Aanmelden en inschrijven voor 2021-2022
    Meer info via deze folder: Naar school in Grimbergen
  • Carnaval op school

De week voor de krokusvakantie is traditioneel de week van Carnaval … Door corona zag het er nu wat anders, maar geniet hier even mee van de superfijne, knotsgekke en creatieve week.

• Afhaal Sint-Jozef

Beste ouders en sympathisanten,

We stonden klaar om ons jaarlijks kippenfestijn te organiseren, maar dat is omwille van Corona niet mogelijk. Als alternatief bieden we afhaalmaaltijden aan. Dit geeft jullie de kans om onze school toch een beetje te steunen en als bonus hoeven jullie niet te koken! Deze maaltijden zijn vers en kunnen zonder problemen ingevroren worden.

Gelieve bij afhaling een zak/doos mee te brengen.

WANNEER?        Vrijdag 12 maart 2021 van 13.30 uur tot 18.30 uur. (Kies een tijdslot)

HOE?                    Bestellen kan door het invullen van dit bestelformulier vóór 15 februari 2021

• Sneeuwpret op Sint-Jozef Strombeek
  • 3 Koningen in de derde kleuterklas